6944398539 6943276402 ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 50, Καλλιθέα info@kyriakopoulosbrothers.gr
hero image
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ | Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου - Ανακαινίσεις Μπάνιου - Υδραυλικές Επισκευές - Υδραυλικές Συντηρήσεις Καλλιθέα Αττικής

Η επιχείρηση "ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ" αναλαμβάνει την ολική ή τη μερική ανακαίνιση του παλιού σας μπάνιου έχοντας τη δυνατότητα να σας προτείνει ένα πακέτο ανακαίνισης το οποίο θα είναι πλήρως εξατομικευμένο. 

Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ανακαίνιση ακούμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και δημιουργούμε ένα πακέτο ανακαίνισης το οποίο θα καλύψει πλήρως τα γούστα σας αλλά θα είναι και μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής
  Αποξήλωση των παλαιών σωληνώσεων
  Εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης
  Εγκατάσταση δικτύου αποχέτευσης
  Τοποθέτηση ειδών υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου
 
 
 
 
 

Ποιότητα - Χαμηλές Τιμές - Συνεργασία με τον πελάτη
Η επιχείρηση μας εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων και βασίζεται στη συγκεκριμένη φιλοσοφία με μοναδικό στόχο τη μέγιστη κάλυψη των απαιτήσεων του εκάστοτε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
Είτε πρόκειται για την οικία σας, είτε για το γραφείο σας, είτε για τον επαγγελματικό σας χώρο, είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα της ανακαίνισης του μπάνιου θα σας ευχαριστήσει !  
   
Συνδυάζοντας πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούμε να σχεδιάσουμε και να ολοκληρώσουμε για εσάς μια ολική ανακαίνιση μπάνιου καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες σας.
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Και εμείς θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα για να κάνουμε την απαραίτητη αυτοψία και να σας προτείνουμε το καλύτερο πακέτο ανακαίνισης.
Εξυπηρετούμε την Καλλιθέα, τις γύρω περιοχές, την Αθήνα και ολόκληρη την Αττική.