6944398539 6943276402 ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ 50, Καλλιθέα info@kyriakopoulosbrothers.gr
hero image
 
 
 
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Υδραυλικές Εγκαταστάσεις - Εγκαταστάσεις Θέρμανσης - Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου - Ανακαινίσεις Μπάνιου - Υδραυλικές Επισκευές - Υδραυλικές Συντηρήσεις Καλλιθέα Αττικής


Η ατομική επιχείρηση «Υδραυλικά Κυριακόπουλος» δημιουργήθηκε από τον Δημήτριο Π. Κυριακόπουλο τη δεκαετία του 1970.Ο Δημήτρης διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό, το υψηλό πνεύμα συνεργασίας αλλά και τις πρωτοποριακές αντιλήψεις στις υδραυλικές εργασίες, στην ψύξη - θέρμανση και τον κλιματισμό. Εκατοντάδες νοικοκυριά της Αττικής, τον τίμησαν με την επιλογή τους κι έγιναν αποδέκτες των υπηρεσιών του. 

Το 2008, μετά τη συνταξιοδότηση του Δημήτρη Κυριακόπουλου, η επιχείρηση «Υδραυλικά Κυριακόπουλος» πέρασε στα χέρια, αρχικά, του Παναγιώτη Δ. Κυριακόπουλου κι αργότερα και του Αλέξανδρου Δ. Κυριακόπουλου. Από τον πατέρα στους γιους συνεχίζεται μια ιστορία έργων 50 χρόνων, σε μεγάλα ως απλά καθημερινά έργα. Επαγγελματισμός, οξυδερκές πνεύμα, απαράμιλλη ποιότητα εργασίας, ταχύτητα στην εξυπηρέτηση εξακολουθούν να μας χαρακτηρίζουν.
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η επιχείρηση "Υδραυλικά Κυριακόπουλος" είναι δίπλα σας για κάθε μικρή ή μεγάλη επισκευή σε οικίες, βιομηχανικούς και επαγγελματικούς χώρους παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για να αντιμετωπίσει κάθε σας πρόβλημα.

Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη καθώς καλύπτουμε άμεσα και αποτελεσματικά όλες τις υδραυλικές εργασίες, βλάβες, συντηρήσεις, εγκαταστάσεις που έχει ανάγκη το σπίτι ή ο επαγγελματικός χώρος σε όλη την Αττική.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων αλλά και της θέρμανσης και του φυσικού αερίου παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουμε  ασφαλείς υδραυλικές υπηρεσίες. Τα πακέτα εργασιών μας ικανοποιούν μικρές ή μεγάλες εγκαταστάσεις με εγγύηση άρτιας κατασκευής και υψηλής αντοχής στον χρόνο. 

Οι εργασίες υλοποιούνται κατόπιν δωρεάν μελέτης των αναγκών του χώρου σας προκειμένου να προσφέρουμε την ιδανική λύση. 

 

 
   
 


Εγγύηση αποτελέσματος
Χάρη στην εργοληπτική μας ικανότητα, παράλληλα με την εμπειρία δεκαετιών στον χώρο, είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε με επιτυχία οποιαδήποτε υδραυλική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

   
   
 
Είμαστε δίπλα σας
Είμαστε πρόθυμοι και πάντα στη διάθεση σας να επισκεφθούμε τον χώρο σας, να ακούσουμε τις σκέψεις, τους προβληματισμούς, τις ιδέες σας, και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε εργασία ύδρευσης, αποχέτευσης ή θέρμανσης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες της υδραυλικής εργασίας ή ανακαίνισης που θέλετε να πραγματοποιήσετε και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε την Καλλιθέα, τις γύρω περιοχές, την Αθήνα και ολόκληρη την Αττική.